WIE WERKEN AAN BOEKGEHEIM?

Uitgelezen Onderwijs kwam op het idee van BOEKGEHEIM, maakte er plannen voor en zorgt voor alle informatie en inhoud.

Sense Studios uit Rotterdam maakte de app van BOEKGEHEIM en zorgt ervoor dat alles werkt. Mitchell ‘t Zand bedacht de vormgeving van de website en app en maakte het herkenbare logo van BOEKGEHEIM. Fotografie Mascha Paliama maakt de foto’s voor de website en nieuwsbrieven.

Jouwzoekmachine.nl zorgt voor geschikte en relevante online informatie over lees- en leerboeken, websites, tv-programma’s en films, speciaal gemaakt voor kinderen. Het is de eerste zoekmachine die rekening houdt met jouw leesniveau.

De leerlingen van De Olijfboom en De Ichthus in Almere werken mee aan de ontwikkeling van de app en geven tips hoe het allemaal nog beter kan.

BOEKGEHEIM wordt gemaakt voor alle kinderen die willen lezen!

VOOR WIE WERKT BOEKGEHEIM?

BOEKGEHEIM is een onafhankelijk zelfstandig platform voor het onderwijs.  Wij maken niet, zoals Land van Lezen, de Leesplaneet of Yoleo, deel uit van een uitgeverij van leesboeken of schoolboeken.

Wij hebben contact met kinderboekenauteurs, bibliotheken, kinderboekwinkels en onderwijsadviseurs om van BOEKGEHEIM een levend en lerend platform te maken.

Jacques Vriens, Dolf Verroen, Ted van Lieshout en de Kinderboeken ambassadeurs gaven tips en adviezen hoe BOEKGEHEIM nog beter kan worden. We hebben regelmatig contact met het Kinderboekenmuseum in Den Haag en met diverse kinderboekwinkels in het land.

Wij hebben de ambitie om het grootste en belangrijkste platform van leesplezier voor leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs te worden. Help ons om dit doel te bereiken. Lesmaterialen, boekentips, activiteiten rond boeken op school of in de winkel zijn altijd welkom! Stuur ze naar BOEKGEHEIM en wij zoeken naar een geschikte toepassing in de app.