HET GEHEIM VAN BOEKGEHEIM?

Lees je favoriete boek en maak een dossier van. Leer meer over de schrijver, het verhaal, de illustrator en nog veel meer. Kijk filmpjes, luister naar verhalen, lees een stukje op je scherm en leef je uit met een toneelstukje, filmpje of lied. Maak er foto’s van voor het dossier en laat iedereen zien wat je hebt geleerd van dat leuke boek!

Vertel je ouders, je leerkracht, je vrienden en vriendinnen over  BOEKGEHEIM .

Vijf GEHEIME redenen om voor BOEKGEHEIM te kiezen

1. Lees met plezier

MetBOEKGEHEIM hoef je je nooit te vervelen! Kijk een filmpje, luister naar een leesfragment, maak een foto of filmpje en maak een creatief verslag van elk gelezen boek. Zo wordt lezen ineens wel leuk!

2. Motivatie

Je verzamelt punten om een ​​boek mee te verdienen. Die punten verdienen je door boeken te lezen. Ideaal voor op school. En nog leuker om thuis mee verder te gaan!BOEKGEHEIM maakt lezen leuker.

3. Creativiteit

Spelenderwijs maak je kennis met meer dan alleen een boek. Beschikbare digitale inhoud bij boeken wordt getoond, je kunt zelf aan het slag om foto’s en filmpjes en andere creatieve activiteiten toe te voegen.BOEKGEHEIM is een uitstekend hulpmiddel als het gaat om het voorbereiden van een boekbespreking of boekenkring. Ideaal als je moeite hebt met lezen.

4. Ruime keuze

Het aanbod aan kinderboeken inBOEKGEHEIM is ruim en blijft groeien. Het wordt mogelijk om op leeftijd, interesse en leesniveau te zoeken. Zo vind je altijd een boek dat bij je past.

5. Beschikbaarheid

MetBOEKGEHEIM kun je snel aan de slag. Je hebt alleen internet nodig. Met een computer, tablet, telefoon kan je thuis en op school aan de slag. Inloggen doe je met een QR-code. De website en de app van BOEKGEHEIM zijn veilig en verantwoord en bevatten geen reclame.

Stuur je leerkracht of ouders naar www.boekgeheim.nlTik op inschrijven.  Laat ze de benodigde gegevens invullen en BOEKGEHEIM  bevestigt in een e-mail de inschrijving. Dan mag je  de app  een maand gratis proberen. Ook krijgt de school een korte handleiding om te kunnen starten met BOEKGEHEIM.